Börja träna


Om du är intresserad av att börja träna Taekwondo så är det bästa att du mailar till oss så bestämmer vi en dag för provträning och så pratar vi efteråt med dig och eventuell förälder. När du efter max fem gratis träningspass bestämt dig för att fortsätta och bli medlem, betalar du terminsavgiften till vårt bankgiro. Du får då inloggningsuppgifter till de delar av vår hemsida som bara är öppna bara för medlemmar.
Åldersgräns hos oss för att börja träna är från och med det året man fyller 8 år

 

Kort beskrivning av våra träningsgrupper:

 

Nybörjare ( vitt bälte )

Alla kan träna taekwondo. I den här gruppen tränar vi grund, termer och annan förberedelse inför gradering. Träningen är tuff, men samtidigt på ett lekfullt sätt. Vi ställer höga krav på barnen, genom disciplin och att alltid vilja göra sitt bästa. Gruppen för nybörjare har ingen sparring innan gradering.

 

Fortsättning ( gult - grönt bälte )

Vi ställer höga krav på disciplin och att man lyssnar på instruktionerna. Vi försöker oss på mer avancerade tekniker, kombinationssparkar etc och förbereder oss inför nästa gradering. Vi blandar explosivitet, spänst, styrka och smidighet hela tiden. Vid en del tillfällen drar vi på oss skydden och kör sparring samt annan utvecklande träning.

 

Avancerad ( blått bälte och uppåt )

Vårt enda krav är att du alltid ger 100%.
I gruppen ligger Taekwondon till grund för all träning, men vi blandar även in självförsvarstekniker, grepp, knän, armbågar etc.